Log in on your computer

FocusCura -

Op een computer of laptop

Stap 1
Ga met een geschikte browser naar https://ccontact.focuscura.com/ om in te loggen.

Stap 2
Vul uw e-mailadres in klik op Volgende

Stap 3
U ontvangt een e-mail met een code. Vul de code in en klik op Volgende

Stap 4
U wordt ingelogd en cContact wordt geladen. Wacht tot het scherm klaar is met laden.

U bent klaar.

Inloggen voor de eerste keer?

Stap 4:
Lees 'Privacy en beveiliging' zorgvuldig door. Klik vervolgens op Ik ga akkoord

Stap 5:
Maak een Profiel en klik op Volgende

Stap 6:
Maak het voor anderen makkelijk om u te herkennen door een profielfoto toe te voegen en klik op Volgende

Stap 7:
Om te kunnen beeldbellen, vragen wij u toestemming te geven voor het gebruik van de camera en microfoon in uw computer. Geef toestemming voor uw camera en microfoon.

Stap 8: Klik op Accept om Cisco Spark toestemming te geven om uw account te activeren.

Geen e-mail ontvangen?

Wanneer u na 5 minuten wachten geen e-mail heeft ontvangen klik dan op Stuur een nieuwe code.

Ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op.