Enable Kiosk mode on iPad or iPhone

FocusCura -

Met de begeleide toegang blijft de iPad of iPone binnen één app. Dit is handig in de volgende situaties:

1. de client heeft moeite heeft met het gebruik van de iPad of iPhone.
  2. de client heeft moeite heeft met het beantwoorden van een beeldbelgesprek

Op een iPad of iPhone

1. Open Instellingen
  2. Tik in het scherm op 'Algemeen'
  3. Tik in het scherm op 'Toegankelijkheid'
  4. Tik in het scherm op 'Begeleide toegang'
  5. Schakel begeleide toegang in
  6. Open de app cContact
  7. Druk driemaal op de thuisknop.
  8. Tik in het scherm op 'Start'
  9. Voer een toegangscode in
  10. Herhaal uw nieuwe toegangscode

De begeleiding toegang is gestart. De iPad of iPhone kan nu alleen gebruikt worden voor beeldbellen.

Begeleide toegang stoppen

1. Druk driemaal op de thuisknop om begeleide toegang te stoppen
  2. Voer uw toegangscode in
  3. Tik in het scherm linksboven op 'Stop'

De begeleide toegang is gestopt.