Wat is cAlarm Mobile?

FocusCura -

Met cAlarm Mobile van FocusCura kunt u via een speciaal mobiel alarmapparaat overal in Europa hulp inschakelen. Met één druk op de knop. Voor als u gaat sporten in het bos of schelpen zoeken op het strand van Spanje. cAlarm Mobile staat altijd in verbinding met een professionele alarmcentrale met getrainde en professionele medewerkers die uw taal spreken. Via GPS kunnen zij bij een hulpoproep precies zien waar u zich bevindt. In combinatie met het online persoonlijk (medisch) dossier (Mijn cAlarm) kan heel snel de meest passende hulp worden geboden van uw eigen contactpersonen of van professionele hulpdiensten.