Hoe werkt cAlarm Mobile?

FocusCura -

Gebruiker: Bij nood met één druk op de knop hulp inschakelen.

Alarmcentrale: 24/7 staan de getrainde medewerkers van de Alarmcentrale voor u klaar. Ze bepalen wat er aan de hand is en ze kunnen belangrijke medische informatie inzien in Mijn cAlarm Mobile. Ze bepalen uw locatie en indien nodig sturen ze hulp naar de juiste plek. Ze controleren ook of de juiste hulp is geboden en controleren of alles weer op orde is.

calarm-mobile.focuscura.com: Dit is uw persoonlijke (medisch) dossier. Hierin kunt u als gebruiker zelf al uw medische gegevens en contactpersonen beheren.

Contactpersonen: Personen die u kunnen helpen als dat nodig is. Dat kan een collega, buurman of familielid zijn. U kunt contactpersonen toevoegen in Mijn cAlarm, die personen worden bij een alarmmelding als eerste ingeschakeld.

Gratis App voor contactpersonen: Via de gratis FocusCura app kunnen contactpersonen die uw volger zijn op hun eigen smartphone zien waar u zich bevindt, 24/7, en kunnen ze contact met u of andere contactpersonen opnemen.

Het kloppend hart van de alarmdienst wordt gevormd door calarm-mobile.focuscura.com, waar gebruikers in een beveiligde omgeving hun eigen persoonlijk (medisch) dossier beheren. Om de dienst te gebruiken is een alarmknop nodig. Wanneer de alarmknop wordt ingedrukt belt het apparaat met onze alarmcentrale of, indien iemand daarvoor kiest, met contactpersonen (mantelzorgers, familie, vrienden etc.). De alarmcentrale krijgt de (GPS) locatie door, ziet in het persoonlijk dossier wie er alarmeert en heeft via het alarmapparaat een spreek-luister-verbinding met hem of haar.