Hoe kan ik controleren of mijn apparaat goed oplaad?

FocusCura -

Controleer of het kabeltje goed in het apparaat / oplaadstation zit en of de stekker stevig in het stopcontact zit.

Indien u een oplaadstation heeft, brandt er een rood lampje als het apparaat er goed in staat. Is dit niet het geval, beweeg het apparaat dan zo totdat het rode lampje aan gaat.

Raadpleeg eventueel de bij uw apparaat geleverde handleiding, of bel met onze afdeling Service als u nog vragen heeft.