Release note cVitals - iOS app 1.13 / Web 2.12

FocusCura -

IOS App 1.13 (Patienten)

• SpO2 (zuurstof saturatie) is toegevoegd aan het KOL programma
  • Er zijn verbeteringen doorgevoerd aan de programma's Bloeddruk, Bloedsuiker en KOL (Zweden).

Web App 2.12 (Patients & HC professionals)

• SpO2 (zuurstof saturatie) is toegevoegd aan het KOL programma
  • Wanneer een patient zowel de cVitals web app als cContact gebruikt, en het password wordt veranderd of gereset in cVitals, krijgt de patient een melding dat deze ook in het cContact account is aangepast.