Release note cVitals - Web 2.14

FocusCura -

Web App 2.14

Release datum: 18 mei 2017

Nieuwe features:

• U kunt vanaf nu default drempelwaarden op groepsniveau instellen
  • U kunt vanaf nu een startdatum kiezen voor het krijgen van meldingen
  • Gebruikers met een admin rol kunnen nu de status van patiënten van "gecreëerd naar "geannuleerd" zetten.
  • Gewicht en activiteit zijn uit het Deense KOL programma verwijderd.

Bug fixes:

• Een probleem is opgelost waarbij de melding op een weekgemiddelde niet werkte
  • Een probleem is opgelost waarbij drempelwaarden niet zichtbaar waren in de grafieken
  • Een probleem is opgelost waarbij patiënten notifications kregen in alle talen
  • Een probleem is opgelost waarbij SpO2 meettypes in de email niet vertaald waren.
  • Een probleem is opgelost waarbij zorgverleners emails ontvingen over vergeten metingen, terwijl de patient op vakantie was.
  • Een probleem is opgelost waarbij meetwaardes misten in het meldingen report van zorgverleners.