Waarom kies ik voor een cAlarm Mobile, terwijl ik al een mobiele telefoon heb?

FocusCura -

In geval van nood heeft u weinig tijd om te handelen. Uw mobiele telefoon pakken, ontgrendelen en een nummer van uw dierbare bellen kost meer tijd dan u denkt. Zeker in een panieksituatie. Met cAlarm Mobile hoeft u alleen op de knop te drukken. Er wordt automatisch een oproep gemaakt naar uw contactpersonen of de professionele alarmcentrale. Zo bent u er altijd zeker van dat uw noodoproep gehoord wordt. En zij kunnen via de app of het portal precies zien waar u bent. Een gerust gevoel.

Meer informatie over cAlarm Mobile