Release note cVitals - iOS app 1.16 , iOS 1.16.1 , Web app 2.17

FocusCura -

iOS app 1.16

Release datum: 16 augustus 2017

• De manier waarop de app via bluetooth apparaten verbindt, is aangepast en bijgewerkt voor een meer betrouwbare en consistentere meetervaring.
  • Om de gebruikerservaring te verbeteren is er gekozen voor een nieuwe en gemakkelijkere manier om apparaten te verbinden en metingen te doen. De nieuwe ontwikkelingen zijn zichtbaar bij het meten van saturatie.
  • We hebben veel bugs opgelost die de algemene betrouwbaarheid van de app verbeteren, o.a. stuurt de Wave geen dubbele stappen meer en hoeft de tijd niet meer via de iHealth app gereset te worden.

iOS app 1.16.1

Release datum: 22 augustus 2017

• Een probleem is opgelost waarbij je na het downloaden van de 1.16 versie een foutmelding kreeg wanneer je met een reeds gekoppelde weegschaal een meting deed.
  • Wanneer je met de OMRON MIT5 een meting doet, krijg je nu een extra instructie om op de verzend knop op de bloeddrukmeter te drukken zodat cVitals de de meting op kan halen en kan versturen.

Web app 2.17

Release Datum: 14 augustus 2017

• De settings voor meldingen zijn nu zichtbaar op een aparte tab onder groepen
  • De tijd waarop gecheckt wordt voor de te laat meldingen kan nu apart worden ingesteld voor patiënten en zorgverleners.
  • In de groepsoverzichten worden nu alleen de actieve patiënten en zorgverleners getoond ipv alle.
  • Algemene verbeteringen.