Release note cVitals - iOS app 1.17

FocusCura -

iOS app 1.17

Release datum: 5 Oktober 2017

• Om de gebruikerservaring te verbeteren is er gekozen voor een nieuwe en gemakkelijkere manier om apparaten te verbinden en metingen te doen. De nieuwe ontwikkelingen zijn zichtbaar bij het meten van saturatie.
  • We hebben veel bugs opgelost die de algemene betrouwbaarheid van de app verbeteren, o.a. dat wanneer de Wave om een firmware update vraagt, het nu ook mogelijk is om met cVitals te koppelen en via cVitals een update te doen en een bug is opgelost waarbij het niet mogelijk was een extra saturatie meting te doen.