Release note cVitals - iOS app 1.18

FocusCura -

iOS app 1.18

Release datum: 6 November 2017

• Om de gebruikerservaring te verbeteren is er gekozen voor een nieuwe en gemakkelijkere manier om apparaten te verbinden en metingen te doen. De nieuwe ontwikkelingen zijn zichtbaar bij het meten van saturatie en bloeddruk.
  • We hebben een aantal bugs opgelost die de algemene betrouwbaarheid van de app verbeteren, o.a. hebben wij de nieuwe OMRON HEM 9210 SDK geïmplementeerd en een aantal tekstuele aanpassingen gedaan.