Hoe kan ik iemand bellen met de app van cContact?

FocusCura -

Stap 1: open de app van cContact en kies een contact dat u wilt beeldbellen;

Stap 2: tik op het rondje (foto) of op de naam van het contact;

Stap 3: in het midden onder aan het scherm wordt de telefoonhoorn groen, tik hierop;

Stap 4: u hoort het geluid van een telefoon die belt. Zodra de ander het gesprek accepteert, verschijnt degene in beeld. U bent nu aan het beeldbellen.

Tip: voor de naam van elk contact staat een rondje met of zonder foto waaraan een icoontje van een telefoonhoorn vast zit: is het icoontje rood, dan wil de persoon liever niet gestoord worden.