Hoe voeg ik een profielfoto toe?

FocusCura -

Stap 1: tik op “Profiel” rechts onder.

Stap 2: tik op ‘Persoonlijke instellingen;

Stap 3: een foto toevoegen kan op twee manieren:

1. U gebruikt een foto die al op uw iPad of iPhone staat. Tik dan op ‘Kies foto’ en tik vervolgens op de foto die u wilt gebruiken.
2.U maakt een foto met uw iPad of iPhone. Tik op ‘Maak foto” en maak een foto. Tik daarna op ‘Gebruik foto’.

Stap 4: een foto toegevoegd? Tik dan op de blauwe knop ‘Bewaar’;

Stap 5: Uw foto is bewaard. Wilt u terug naar uw contactenlijst? Tik dan linksonder op ‘Contacten’

Hoe voeg ik een profielfoto toe op een Android device?

Stap 1: tik op de drie puntjes rechts boven op uw scherm;

Stap 2: tik op de knop ‘Instellingen’;

Stap 3: tik vervolgens op de knop ‘Profielfoto’;

Stap 3: een foto toevoegen kan op twee manieren:

1. U gebruikt een foto die al op uw Android apparaat staat. Tik dan op ‘Foto kiezen’ en tik vervolgens op de foto die u wilt gebruiken.
2. U maakt een foto met uw Android apparaat. Tik op ‘Foto maken’ en maak een foto. Tik daarna op ‘Gebruik foto’.

Stap 4: een foto toegevoegd? Tik dan op de knop ‘Opslaan’;

Stap 5: bent u klaar? Tik dan twee keer op de blauwe pijl < aan de linkerkant op uw scherm.