Ik kan niet beeldbellen, omdat de groene belknop het niet doet. Hoe los ik dit op?

FocusCura -

Het niet doen van de groene belknop komt waarschijnlijk omdat uw WiFi (internet) uitstaat. Dit kunt u zelf controleren. Volg daarvoor de volgende stappen:

Heeft u een iPad of iPhone?
Stap 1: druk op de thuisknop van de iPad of iPhone (de enige echte knop aan de voorkant);

Stap 2: tik op het tandwiel-icoon van ‘Instellingen’ op uw iPad of iPhone;

Stap 3: aan de linkerkant van het scherm ziet u een kolom met knoppen. Tik op de knop ‘Wi-Fi’;

Stap 4: rechts verschijnt een nieuw scherm. Helemaal bovenin vindt u ‘Wi-Fi’ met erachter een groen-wit- knopje. Niet groen? Tik erop tot deze groen wordt. U kunt nu beeldbellen.

Heeft u een Android apparaat?

Er zijn veel verschillende Android apparaten die allemaal verschillend werken. Daarom is het niet mogelijk hier 1 antwoord op te geven. Kijk op de volgende website voor meer informatie over het instellen van WiFi op een Android apparaat:

http://www.tabletguide.nl/tablet-tip/veelvoorkomende-problemen-het-verbinden-van-je-android-tablet-via-wifi/