Mijn Withings bloeddrukmeter wil niet starten. Hoe krijg ik hem aan?

FocusCura -

Als uw Withings bloeddrukmeter niet wil starten en er een blauw lampje knippert, betekent dit dat uw bloeddrukmeter geen verbinding heeft met uw iPad. Door onderstaande stappen te volgen kunt u dit probleem oplossen.

Stap 1: tik op het tandwiel-icoon van Instellingen op uw iPad;

Stap 2: aan de linkerkant van het scherm ziet u een kolom met knoppen. Tik op de knop Bluetooth;

Stap 3: rechts verschijnt een nieuw scherm. Helemaal bovenin vindt u Bluetooth met erachter een groen-wit-knopje. Niet groen? Tik erop tot deze groen wordt;

Stap 4: Mijn apparaten verschijnt. U ziet hier Withings BPM… met erachter het woord Verbonden of Geen verbinding. Controleer of uw bloedmeter nog aanstaat. Als het lampje uit is, drukt u deze nogmaals in. Het lampje knippert dan weer blauw;

Stap 5: tik op Withings BPM…. Uw iPad probeert opnieuw verbinding te maken met de bloeddrukmeter. Na enkele seconden geeft de iPad aan of deze verbonden is met de bloeddrukmeter.

Niet gelukt?

Volg dan deze stappen:

Stap 1: als uw iPad aangeeft dat de verbinding mislukt, tikt u op het info symbool (i’tje) achter Withings BPM…;

Stap 2: de knop Vergeet dit apparaat verschijnt. Tik erop;

Stap 3: een venster met Vergeet Withings BPM… verschijnt. Tik op OK;

Stap 4: start opnieuw bij Bluetooth. U ziet Withings BPM… bij apparaten staan. Tik erop;

Stap 5: de iPad probeert opnieuw verbinding te maken. Krijgt u weer de melding dat de verbinding mislukt is, herhaal vanaf stap 1 onder ‘Niet gelukt?’.

Stap 6: is de verbinding gelukt, dan krijgt u de melding ‘Withings wil communiceren met de bloeddrukmeter’. Tik op Sta toe. De iPad opent automatisch de app van Withings. U krijgt het programma te zien waarmee u een meting start.

Wil het nog steeds niet lukken? Bel dan gerust met onze afdeling Service op het telefoonnummer 030 – 692 70 50. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.