De meting van mijn Withings apparatuur verschijnt niet in de app van cVitals. Hoe los ik dit op?

FocusCura -

Als het gewicht meer dan 2 kilo afwijkt van de vorige meting, dan ziet Withings dit als een ‘onbekende meting’. Volg onderstaande stappen om de meting alsnog toe te wijzen:

Stap 1: open de app van Withings;

Stap 2: open het menu door op de 3 streepjes in de linker bovenhoek te tikken;

Stap 3: ga in het menu naar Onbekende metingen. Er staat waarschijnlijk ook een getal bij;

Stap 4: klik op de meting die u heeft gedaan;

Stap 5: wanneer de meting juist is, tik dan op Toewijzen aan;

Kloppen de metingen in de app Withings niet? Verwijder dan alle metingen. Voer daarna een nieuwe meting uit door op de weegschaal te gaan staan en keer terug naar stap 5.

Stap 6: vervolgens tikt u het betreffende profiel aan;

Stap 7: ga terug naar de app cVitals en haal de meting opnieuw op.

Heeft dit niet geholpen? Mail uw vraag naar onze afdeling Service op het e-mailadres service@focuscura.nl of bel ons op het telefoonnummer 030 – 692 70 50.