Wat is het verschil tussen een deur- en muurmontage?

FocusCura -

De Clavisio kan op twee manieren worden gemonteerd. Er kan gekozen worden uit deurmontage en muurmontage. Het enige verschil is de manier van monteren.

Deurmontage

De voorkeur gaat uit naar deurmontage. Wanneer de Clavisio op de deur wordt gemonteerd, komen er 3 schroefjes in de kopse kant van de deur. Doordat de beugel van de Clavisio om de deur geklemd zit, is dit een zeer veilige manier van monteren.

Muurmontage

Wanneer deurmontage niet mogelijk is, zal er gekeken worden naar muurmontage. De Clavisio zal dan met 3 keilbouten verankerd worden in de muur. Deze manier van monteren is echter niet op alle muren toepasbaar.

SKG Keurmerk

Beide manieren van monteren zijn even veilig en dragen het SKG Keurmerk. Als u meer over het SKG Keurmerk wilt weten, kunt u op onderstaande tekstlink klikken:

SKG Keurmerk