Wat heb ik als cliënt nodig om met cContact voor beeldzorg te beginnen?

FocusCura -

U heeft 1) een apparaat nodig om mee te kunnen beeldbellen en 2) cContact.

1) Apparaat
Allereerst heeft u een iPad, iPhone of Android apparaat nodig. In principe wordt er gebruik gemaakt van uw eigen apparaat als u er een heeft. Indien u dit niet heeft, wordt soms een apparaat verschaft door de zorgorganisatie. Dit verschilt per zorgorganisatie. U kunt uw zorgverlener vragen wat voor u van toepassing is.

2) cContact
Wanneer u een apparaat heeft, dan kunt u de app van cContact downloaden bij een iPad of iPhone in de App Store en bij een Android apparaat in de Google Play Store.

Klik hier om naar cContact in de App Store te gaan.

Klik hier om naar cContact in de Google Play Store te gaan.