Wat heb ik als cliënt nodig om met cContact voor beeldzorg te beginnen?

FocusCura -

Er zijn een aantal zaken nodig om gebruik te kunnen maken van cContact.

1) Apparaat
Allereerst heeft u een iPad of iPhone nodig met minimaal iOS versie 10.x of hoger. In principe wordt er gebruik gemaakt van uw eigen apparaat als u er een heeft. Indien u dit niet heeft, wordt soms een apparaat verschaft door de zorgorganisatie. Dit verschilt per zorgorganisatie. U kunt uw zorgverlener vragen wat voor u van toepassing is.

2) Internet
Om cContact te kunnen gebruiken om te beeldbellen met uw zorgverleners en/of familie en kennissen is een internet verbinding met Wifi vereist.
Uw apparaat kan dan via de Wifi verbinding contact maken met het internet.

3) App cContact
De app kan gratis uit de App Store worden gedownload.
Door het invoeren van uw e-mailadres kunt u zich aanmelden en beginnen met Beeldzorg.

Klik hier om naar cContact in de App Store te gaan.