Er is geen geluid, wanneer iemand mij probeert te bellen?

FocusCura -

Het kan gebeuren dat uw apparaat geen geluid maakt wanneer u gebeld wordt. Dit kan komen door verschillende oorzaken.
Volg onderstaande stappen om het te verhelpen.

Stap 1: Tik op de instellingen icoon. (voorbeeld)

Stap 2: Tik links op Algemeen, zodat de balk blauw wordt.

Stap 3: Rechts staat er Rotatie vergrendeling en Geluid uit. (staat de functie er bij u niet, volg dan stap ...) Wanneer het vinkje achter geluid uit staat, tik dan op rotatie vergrendeling. Er komt een blauw vinkje achter rotatie vergrendeling.

Stap 4: Probeer contact te leggen met Service FocusCura in uw cContact om te vragen of zij u willen terug bellen.

Is het niet verholpen? volg dan de volgende stappen.

Stap 1: Zorg dat u in het beginscherm bent en zet uw vinger onder aan het scherm.
Veeg vervolgens met uw vinger naar boven over het scherm

Stap 2: Er verschijnt een venster zoals hieronder.

Stap 3: Zorg dat het belletje (bij de rode pijl) wit komt te staan. Is deze rood gekleurd, dan staat het geluid uit bij beeldbel oproepen.

U heeft nu het probleem opgelost.

Gebruikt u een Android apparaat?

Ga naar: http://www.googlelife.nl/tips/sneltip-2/3465/ voor tips over Android instellingen.