Ik hoor geen geluid wanneer ik word gebeld. Hoe los ik dit op?

FocusCura -

Het kan gebeuren dat uw apparaat geen geluid maakt wanneer u gebeld wordt. Dit heeft te maken met de instellingen. U kunt dit zelf oplossen door de volgende stappen te volgen. U heeft hier wel iemand bij nodig die u op uw apparaat kan bellen.

Gebruikt u een iPad/iPhone?

Stap 1: tik op het tandwiel-icoon van 'Instellingen' op uw iPad/iPhone;

Stap 2: tik op de knop 'Algemeen' aan de linkerkant. Rechts vindt u nu een titel 'Functie zijschakelaar'. Tik op 'Geluid uit'. Er verschijnt een vinkje achter;

Stap 3: wanneer u dit gedaan heeft, moet u er daarna voor zorgen dat u gebeld wordt op uw iPad/iPhone;

Stap 4: in plaats van op te nemen, moet u nu de zijschakelaar (een klein zwart knopje aan de lange zijde van uw iPad/iPhone) verschuiven tot u het belsignaal hoort.

U heeft nu het probleem opgelost.

Gebruikt u een Android apparaat?

Ga naar: http://www.googlelife.nl/tips/sneltip-2/3465/ voor tips over Android instellingen.