Hoe meld ik mij aan in cContact?

FocusCura -

Wanneer u cContact geopend heeft, krijgt u twee opties:
Op iPad/iPhone
1. Aanmelden
2. Log in met uw FocusCura ID

Op Android
1. Ik ben nieuw
2. Inloggen

Aanmelden/Ik ben nieuw
Wanneer het de eerste keer is dat u cContact gebruikt, moet u op de knop
‘aanmelden’/’ik ben nieuw’ tikken. Vervolgens kunt u uw e-mailadres invullen. U ontvangt dan een e-mail met uitleg over de verdere aanmelding.

In de mail staat een blauwe knop. Tikt u op deze knop dan wordt u automatisch doorgestuurd naar de pagina waar u een FocusCura ID kunt aanmaken. Heeft u dit gedaan, dan kunt u daarna inloggen in cContact met de knop ’Log in met uw FocusCura ID’/’inloggen’.