Hoe kan ik cContact voor beeldzorg aanvragen?

FocusCura -

Iedereen kan cContact installeren op Apple producten zoals een iPhone en iPad.
cContact is een gratis programma (applicatie) om met de zorg of kennis/familie te kunnen beeldbellen.
De app (afkorting van applicatie) cContact is gratis te installeren uit de App Store. Door een specifieke code van uw zorgorganisatie krijgt u de betreffende contacten in de app cContact.

Echter niet elke zorgorganisatie maakt al gebruik van de app cContact voor beeldzorg. Als zij wel gebruik maken van cContact, dan bepaalt uw zorgorganisatie/zorgverlener of u hiervoor in aanmerking komt. Dit gebeurt via een zogeheten indicatiestelling.

U kunt terecht bij uw zorgorganisatie of zorgverlener. Vraag het gerust na, zij kunnen u zeker verder helpen.