De app van cContact reageert niet meer. Wat kan ik doen?

FocusCura -

Het kan voorkomen dat een app vastloopt. Dit betekent niet dat de app kapot is, maar wel dat de app opnieuw moet worden opgestart. Met onderstaande stappen kunt u de app afsluiten en opnieuw opstarten.

Gebruikt u een iPad/iPhone?

Stap 1: druk tweemaal snel achterelkaar op de thuisknop van uw iPad of iPhone (de enige echte knop aan de voorkant);

Stap 2: het scherm schuift naar achteren. Alle apps die nog openstaan verschijnen:

•In iOS 8 ziet u de app van cContact in het midden van het scherm
•In iOS 9 staat de app van cContact helemaal rechts in het scherm

Stap 3: veeg de app van cContact omhoog en laat los. De app vliegt weg van het scherm en sluit;

Tip: doe dit bij alle apps die openstaan. Uiteindelijk houdt u er één over. Dat is het startscherm.

Stap 4: tik nog eens op de thuisknop en tik op het app-icoon van cContact. Deze zal het nu weer doen.

Gebruikt u een Android apparaat?

Kijk op http://www.tabletguide.nl/tablet-tip/multitasken- switchen-tussen- openstaande- applicaties-android- tablet/ hoe u naar een lijst met openstaande apps kunt gaan en hoe u deze geforceerd af kunt sluiten.