Kan ik cContact ook op mijn eigen iPhone/iPad of Android device krijgen?

FocusCura -

Ja dat kan. U kunt bij uw zorgverlener aangeven dat u gebruik wilt maken van cContact. Zij kunnen zorgen dat u hier via uw eigen apparaat gebruik van kunt maken. Download hiervoor de app van cContact uit de App Store of de Google Play Store. Als u zoekt op cContact dan krijgt u onze app als eerste zoekresultaat. Of tik op uw iPad/iPhone op de volgende link: Open cContact in App Store.
Of op uw Android apparaat op de link: Open cContact in de App Store.