Kan ik ook met familie en vrienden beeldbellen?

FocusCura -

Ja, in de app van cContact kunt u familie en vrienden een uitnodiging sturen om te beeldbellen. U heeft daarvoor het e-mailadres nodig van diegene.

Heeft u een iPad of iPhone?
Stap 1: tik in de app cContact op het icoon ‘Contacten’ links onder aan in het scherm;

Stap 2:  tik op Uitnodigen rechts boven op uw scherm;

Stap 3: vul in het zojuist verschenen witte vak het e-mailadres in van degene die u wilt toevoegen;

Stap 4: tik op de blauwe knop ‘Stuur’.

De persoon ontvangt een e-mail met de uitnodiging. Zodra hij uw uitnodiging accepteert, de app van cContact downloadt, een account aanmaakt en inlogt verschijnt zijn naam in uw lijst met contacten. U kunt daarna direct beeldbellen met uw familielid of vriend.

Heeft u een Android apparaat?

Stap 1: tik in de app cContact op ‘Contacten’ links boven in het scherm;

Stap 2: tik op het icoon met de drie punten rechts boven op uw scherm;

Stap 3: tik op ‘Contact uitnodigen’;

Stap 4: vul het e-mailadres in van degene die u wilt uitnodigen;

Stap 5: tik op ‘Verstuur’.

De persoon ontvangt een e-mail met de uitnodiging. Zodra hij uw uitnodiging accepteert, de app van cContact downloadt, een account aanmaakt en inlogt verschijnt zijn naam in uw lijst met contacten. U kunt daarna direct beeldbellen met uw familielid of vriend.

Tip
Bij ‘Profiel’ en dan ‘Berichten’ kunt u de status van uw uitnodiging volgen. U
vindt er alle verzonden en ontvangen uitnodigingen van contacten.