Hoe kan ik meetapparatuur koppelen met cVitals?

FocusCura -

Afhankelijk van het programma, zijn er een aantal apparaten te koppelen met de app van cVitals op iPad, iPod of iPhone.

In de app vindt u onder Instellingen (tik op het tandwiel-icoontje) de knop Apparaten of Apps en apparaten. Hier ziet u een overzicht van de apparaten die u kunt koppelen. Om te koppelen kiest u een apparaat en doorloopt u de stappen die verschijnen in de app.

Benieuwd naar welke apparaten we ondersteunen? Bekijk alle details over cVitals hier.