Hoe gebruikt u het FocusCura Helpcentrum?

FocusCura -

Komt u ergens niet uit? Of heeft u een vraag over een product? In het FocusCura Helpcentrum kunt u antwoorden vinden op veelgestelde vragen en informatie over hoe u problemen zelf oplost.

Zoekfunctie

Gebruik de zoekfunctie boven in het scherm om snel te vinden wat u zoekt. Typ gericht woorden in die te maken hebben met uw vraag.

Producten

U kunt ook direct op de naam van het product klikken waarover u een vraag heeft. Alle help-informatie over dit product verschijnt.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Mail uw vraag naar onze afdeling Service op het e-mailadres service@focuscura.nl of bel ons op het telefoonnummer 030 – 692 70 50.