Hoe download ik een rapportage van de metingen of de meldingen van mijn patiënten?

FocusCura -

Alleen Organisatiebeheerders kunnen rapportages downloaden. Onder het tabblad 'Rapportage' heeft u de mogelijkheid om een export van metingen of meldingen te downloaden. U kunt zelf selecteren over welke periode u de metingen of de meldingen wilt downloaden.

De export is een bestand gescheiden door komma's (CSV), om bijvoorbeeld in een ander systeem te importeren.