Wat gebeurt er met de meetapparatuur als iemand stopt met cVitals?

FocusCura -

Zorgorganisaties kunnen apparatuur kopen of huren. Wanneer de meetapparatuur is gekocht, bepaalt de zorgorganisatie wat er met de meetapparatuur gebeurt.

Wanneer de meetapparatuur is gehuurd, dan moet de apparatuur worden teruggestuurd naar FocusCura. Hiervoor wordt een retourformulier gebruikt, dat door onze afdeling Service wordt verstrekt.

Wanneer een iPad, iPhone of iPod is ingezet dan kan het zijn dat deze is gehuurd bij FocusCura en dat een service aanvraag moet worden ingepland om deze op te halen.