Kunnen mijn gebruikersnaam en wachtwoord worden onthouden om in te loggen?

FocusCura -

Gebruikt u de iOS app van cVitals?

Wanneer u niet uitlogt, dan blijft u standaard ingelogd als u de app opnieuw opent.

Gebruikt u de app van cVitals in uw internetbrowser?

Wanneer u cVitals in uw internetbrowser gebruikt, wordt uw gebruikersnaam standaard voor u onthouden. Afhankelijk van uw browser kan deze ook het wachtwoord opslaan.

Wanneer dat niet gebeurt, dan staat mogelijk de privémodus op uw iPad of iPhone ingeschakeld. Klik hier voor uitleg over hoe u de privémodus uitschakelt.