Als zorgverlener wil ik patiënten graag herinneren aan hun meetactie, zodat ze deze niet vergeten. Wat kan ik daarvoor doen?

FocusCura -

Via cVitals kan een patiënt twee soorten herinneringen ontvangen:

1. Een herinneringsbericht aan het begin van de dag dat de meting gedaan moet worden. In de instellingen van een groep wordt ingesteld hoe laat dit bericht wordt verstuurd. Dit bericht komt als pushbericht binnen in de app of als e-mail wanneer een patiënt de webapp gebruikt.
  2. Een herinnering aan het eind van de dag in de vorm van een e-mail met de vraag of een meting misschien vergeten is. Op hetzelfde moment ontvangt de zorgverlener een ‘te laat melding’.

De notificaties worden automatisch verstuurd, maar de organisatiebeheerder bepaalt of en wanneer de notificaties worden verstuurd.

Onder het tabblad ‘Groepen’ kan een organisatiebeheerder op het pennetje klikken om de instellingen van de groep te bewerken. Daar kunnen de tijdstippen van notificaties worden aangepast.