Als zorgverlener wil ik patiënten graag herinneren aan hun meetactie, zodat ze deze niet vergeten. Wat kan ik daarvoor doen?

FocusCura -

Via cVitals kan een patiënt drie soorten herinneringen ontvangen:

1. Een pushbericht in de app op de dag dat een meting moet worden gedaan. Dit heet ‘Berichten'.

2. Een e-mail op de dag dat een meting moet worden gedaan. Dit heet ook 'Berichten'.

3. Een e-mail met de vraag of een meting misschien vergeten is. Dit noemen we een ‘Te laat melding’.

De notificaties worden automatisch verstuurd, maar de organisatiebeheerder bepaalt of en wanneer de notificaties worden verstuurd.

Onder het tabblad ‘Groepen’ kan een organisatiebeheerder op het pennetje klikken om de instellingen van de groep te bewerken. Daar kunnen de tijdstippen van notificaties worden aangepast.

Let op: patiënten ontvangen een pushbericht alleen wanneer ze de app uit de App Store gebruiken én onder instellingen (tandwiel-icoon in de app) de functie ‘Berichten’ hebben aangezet.