Hoe kan ik mijn wachtwoord van cVitals wijzigen?

FocusCura -

Gebruikt u cVitals in uw internetbrowser?

U kunt uw wachtwoord wijzigen in de webomgeving van cVitals. Onder Instellingen (het tandwiel-icoon) vindt u de knop Wachtwoord. Vul het nieuwe wachtwoord twee keer in en klik op Opslaan.

Gebruikt u de app van cVitals?

In de app kunt u een ander wachtwoord instellen via Mijn gegevens onder Profiel. Klik op Wachtwoord wijzigen.
Vul het nieuwe wachtwoord twee keer in en klik op Wijzig.

Let op: een wachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn en moet kleine letters, hoofdletters en cijfers bevatten.