De meting van mijn Omron bloeddrukmeter verschijnt niet in de app van cVitals. Hoe los ik dit op?

FocusCura -

Onder de tab 'Profiel' vindt u de menu-optie ‘Apparaten’ of ‘Apparaten en apps’. Controleer of het apparaat in de lijst met ‘Mijn apparaten’ staat.

Zo nee, koppel het apparaat door de stappen te doorlopen die verschijnen wanneer u op het apparaat tikt.

Zo ja, ontkoppel het apparaat door erop te tikken en te kiezen voor ‘Ontkoppel apparaat’. Koppel het apparaat daarna opnieuw door erop te tikken en de stappen te doorlopen.

Een andere mogelijkheid is dat er geen datum en tijd in de bloeddrukmeter staan. Wanneer u onderstaande stappen volgt, kunt u het probleem oplossen.

Heeft dit niet geholpen? Mail uw vraag naar onze afdeling Service op het e-mailadres service@focuscura.nl of bel ons op het telefoonnummer 030 – 692 70 50.