De meting van mijn Omron bloeddrukmeter verschijnt niet in de app van cVitals. Hoe los ik dit op?

FocusCura -

Controleer of de bloeddrukmeter is gekoppeld. Druk op het radartje rechtsboven in de app. Druk op ‘Apparaten’.Controleer of de bloeddrukmeter onder Mijn Apparaten staat of onder ‘Apparaat toevoegen’.

Om de bloeddrukmeter (opnieuw) te koppelen:

1. Druk op de afbeelding van de bloeddrukmeter.
  2. Druk op de bloeddrukmeter op de knop met de klok - rechts op de meter (zie afbeelding →)
  3. Druk op ‘Ik heb de stappen doorlopen'.

Een andere mogelijkheid is dat er geen datum en tijd in de bloeddrukmeter staan. Wanneer u onderstaande stappen volgt, kunt u het probleem oplossen.

Heeft dit niet geholpen? Mail uw vraag naar onze afdeling Service op het e-mailadres service@focuscura.nl of bel ons op het telefoonnummer 030 – 692 70 50.