Heb ik de nieuwste versie van de app van cVitals?

FocusCura -

Wij doen elke dag ons best om cVitals nog beter te maken. Zo ontstaat af en toe een nieuwe versie van de app.

Wanneer u de app gebruikt via de internetbrowser, dan maakt u altijd automatisch gebruik van de nieuwste versie.

Gebruikt u de app uit de App Store, dan kunt u af en toe kijken in de App Store of u de laatste versie heeft. Of zet automatisch updaten aan op uw iPod, iPhone of iPad om hier altijd zeker over te zijn.

Apps automatisch updaten aanzetten

Stap 1: ga naar de Instellingen;

Stap 2: aan de linkerkant vindt u een knop iTunes en App Store;

Stap 3: wanneer u hierop tikt, ziet u aan de rechterkant Updates. Zet het schuifje op groen.

Automatisch updaten staat nu aan.