Mijn Withings weegschaal geeft geen kg maar st/lb aan. Hoe kan ik dat veranderen?

FocusCura -

Op de Withings weegschaal kunnen drie gewichtsmaten worden gebruikt. U kunt zelf een keuze maken in welke maat u het gewicht te zien krijgt.

Om een keuze te maken tussen de gewichten moet u het knopje aan de achterkant van de weegschaal ingedrukt houden totdat de juiste afkorting is geselecteerd. Wanneer u het knopje ingedrukt houdt, komt er aan de voorkant van de weegschaal op het scherm te staan welke maat u kiest.

Afkorting betekenis herkomst
lb pounds Verenigde staten
st stone Verenigd Koninkrijk
kg kilogram Europa