Release note cVitals - iOS app 1.4 en webapp 2.4

FocusCura -

iOS App 1.4 (voor patiënten)

• Vanaf het inlogscherm is het mogelijk om via het i-symbool een tour en demo van cVitals op te starten.
  • Onder het profiel zijn algemene gegevens toegevoegd, zoals het programma dat voor u is ingesteld en de groep zorgverleners die u volgen.
  • Er wordt een cijfer getoond op het app-icoon wanneer er openstaande meetacties klaar staan.
  • De knop 'Veelgestelde Vragen' brengt u naar het Helpcentrum van FocusCura, waar u zelf antwoord kunt zoeken op de meeste vragen over cVitals.
  • Toelichtingen bij een meting kunt u terug lezen in het overzicht met metingen.
  • U wordt voortaan geholpen bij het kiezen van een sterk wachtwoord.
  • Er wordt een geluidseffect gespeeld wanneer een meting succesvol is opgehaald uit een gekoppeld meetapparaat.

Web App 2.4 (voor patiënten)

• Een nieuw tabblad: Profiel.
  • Een profielfoto toevoegen (tabblad Profiel).
  • Afwezigheidsperioden doorgeven (tabblad Profiel).
  • Toelichtingen bij een meting kunt u terug lezen in het overzicht met metingen.

Web App 2.4 (voor zorgverleners)

• Kleine verbeteringen aan het instellen van Meetmomenten.
  • In het profiel van de patiënt is een profielfoto zichtbaar, wanneer deze is ingesteld.
  • UMO verbeteringen.

Web App 2.4 (voor organisatiebeheerders)
Geen vernieuwingen met deze release.

En meer
Verder hebben we enkele bugs opgelost en kleine verbeteringen doorgevoerd. Ook zijn alle automatische e-mails voortaan een stuk gebruiksvriendelijker.