De meting van mijn iHealth weegschaal verschijnt niet in de app van cVitals. Hoe los ik dit op?

FocusCura -

Controleer of de weegschaal is gekoppeld. Druk op het radartje rechtsboven in de app. Druk op ‘Apparaten’. Controleer of de weegschaal onder Mijn Apparaten staat of onder ‘Apparaat toevoegen’.

Om de weegschaal (opnieuw) te koppelen:

1. Druk op de afbeelding van de weegschaal
  2. Ga op de weegschaal staan om hem aan te zetten en wacht tot deze op 0.0 staat
  3. Druk op ‘Ik heb de stappen doorlopen’

Heeft dit niet geholpen? Mail uw vraag naar onze afdeling Service op het e-mailadres service@focuscura.nl of bel ons op het telefoonnummer 030 – 692 70 50.