Hoe werken cVitals en de app Gezondheid (Health) samen?

FocusCura -

Voor de meettypen die cVitals ondersteunt (gewicht, bloeddruk, hartslag, bloedglucose) kunt u gebruik maken van de app Gezondheid op de iPhone, ook wel Health geheten.

Dit werkt twee richtingen op. U kiest zelf wat u wilt: 1) metingen delen met de app Gezondheid: metingen die in cVitals worden ingevoerd, worden tevens in de app Gezondheid opgeslagen.
2) metingen ophalen uit de app Gezondheid: een in de app Gezondheid toegevoegde meting kan in cVitals worden opgehaald en ingestuurd.

Er zijn veel fabrikanten van meetapparatuur die hun app gekoppeld hebben aan de app Gezondheid. Naast de meetapparatuur die u met cVitals kunt koppelen, kunt u daarmee ook andere slimme meetapparatuur gebruiken via de app Gezondheid en zo de metingen gebruiken voor cVitals.