Waar wordt cKey Pin geïnstalleerd?

FocusCura -

Bij de woning brengen we een sleutelkluis altijd aan op de muur. Onze installateurs kunnen advies geven over de veiligste optie, welke afhankelijk is van de (stenen)ondergrond. cKey Pin wordt altijd aan de voorzijde van de woning geplaatst, zodat zorgverleners in noodgevallen snel de toegangsoplossing kunnen vinden. Alleen in overleg wordt deze op een afwijkend plek geplaatst en wordt de zorgcentrale hiervan op de hoogte gesteld.