Hoe veilig is cKey Pin?

FocusCura -

cKey Pin is een sleutelkluis met cijfercode. Deze sleutelkluis is gemaakt van extra gehard staal. Hierdoor is de kluis bestand tegen vandalisme en zwaar inbraak werend. De sleutelkluis is voorzien van het veiligheidscertificaat ‘Sold Secure Bronze’. Binnen dit Engelse certificaat wordt gecontroleerd of producten ten minste 3 minuten inbraak werend zijn met normaal handgereedschap. Dit is te vergelijken met het Nederlandse SKG** (2 sterren) certificaat.