Kan de toegangscode van de cKey Pin gewijzigd worden?

FocusCura -

Als u de toegangscode wilt wijzigen neem dan contact op met FocusCura via 030-692 7050, wij maken een afspraak met u zodat de installateur langs komt om de code te wijzigen. U dient deze nieuwe code zelf door te geven aan uw zorgaanbieder en andere partijen die gebruik maken van uw toegangsoplossing.

Wij raden u ook aan om deze code naar enige tijd te veranderen i.v.m. de veiligheid. Zeker als deze gedeeld is met veel mensen die geen toegang meer hoeven te hebben tot uw woning.