Release note cVitals - iOS app 1.3 en webapp 2.3

FocusCura -

iOS App 1.3 (voor patiënten)

• Een nieuw tabblad: profiel.
  • Afwezigheidsperioden doorgeven (tabblad Profiel).
  • Een profielfoto toevoegen (tabblad Profiel).
  • Mijn wachtwoord veranderen (tabblad Profiel).
  • Een opmerking geven bij het insturen van vragenlijsten en metingen.[TMA-239] - Detailgrafieken achter trend bekijken (tabblad Metingen).

Web App 2.3 (voor patiënten)

• Een opmerking geven bij het insturen van vragenlijsten en metingen.

Web App 2.3 (voor zorgverleners)

• Eenmalige meetmomenten toevoegen.
  • E-mail ontvangen bij openstaande meldingen (Instellingen).
  • Meetmomenten met een tweewekelijkse frequentie toevoegen en wijzigen.
  • Een kalender met de meetmomenten van de patiënt kunnen zien.
  • Eén notificatiemelding ontvangen indien er meerdere te laat meldingen open staan.
  • Automatisch de wizard met meetmomenten/drempelwaardes opstarten wanneer het programma van een patiënt wordt gewijzigd.

Web App 2.3 (voor organisatiebeheerders)

• Een CSV-export van de metingen op patiëntniveau downloaden (Rapportage).
  • UMO-meldcode van de patiënt in de export (Rapportage).