Waarom cKey?

FocusCura -

• cKey is meer dan alleen een product, bij ons koop je een dienst. cKey is een toegangsoplossing inclusief installatie, onderhoud, klantenservice en 24/7 bereikbare storingsdienst. En natuurlijk de totale ontzorging van alle gedoe rond sleutelbeheer, zoals vragen van cliënten beantwoorden via onze servicedesk, instellen virtuele sleutels/pincodes en directe actie in geval van calamiteiten zoals poging tot inbraak.

• cKey is een sleutelfamilie. Deze bestaat uit de oplossingen cKey Pin, cKey Door en cKey Central en wie weet wat nog meer in de toekomst. En dit alles is geïntegreerd in 1 platform, 1 app (als dat gewenst is) en samen met 1 partner die helpt met implementatie en verdere innovatie. Dit is belangrijk want in Nederland is er geen standaard deur. Elke deur is anders. Qua dikte, materiaal, slot. En ook de behoeften van cliënten verschillen. De één wil een goedkope oplossing. De ander juist een oplossing die van buitenaf onzichtbaar is. Dat vereist keuzevrijheid en die bieden wij. Terwijl de zorg wel gewoon met 1 standaard app naar binnen kan.

• FocusCura is als enige in deze branche ISO27001 gecertificeerd. Dit betekent dat alle persoonsgegevens veilig worden opgeslagen en de privacy gegarandeerd is.

• FocusCura biedt momenteel alleen huurmodellen aan voor cKey-oplossingen.

• FocusCura heeft jarenlange ervaring in de zorg. We weten hoe het werkt. Zo maken meer dan 50.000 cliënten gebruik van onze toegangsoplossingen.

• FocusCura helpt met de implementatie van cKey. Dit doen we via onze eigen informatiesets met gedragscodes voor medewerkers (hoe om te gaan met), protocollen en een sales kit voor de zorgorganisatie.

• Wanneer cKey samen met cAlarm tegelijkertijd wordt ingezet, dan is na 1 installatie de professionele alarmopvolging en 24-uurs zorg direct in te zetten bij een cliënt.