Release note cVitals - iOS app 1.8 / Web 2.7

FocusCura -

iOS App 1.8 (voor patiënten)

Bekijk nu de subscores van uw ingevulde vragenlijsten.

Grafieken van vragenlijsten tonen altijd de maximale score.

Er is een nieuwe bloeddrukmeter toegevoegd aan de lijst met gekoppelde apparaten.

Er is een bug opgelost waardoor sommige gebruikers onbedoeld werden uitgelogd.

Op dit moment zijn we op de hoogte van een bug die ervoor zorgt dat correcties die met autocorrect zijn gedaan niet goed doorkomen bij zorgverleners. In een volgende release wordt deze bug opgelost.

Web App 2.7 (voor zorgverleners)

De lijsten met meldingen en metingen zijn compacter gemaakt voor een beter overzicht.

Grafieken van vragenlijsten tonen altijd de maximale score.

Geboortedatum en geslacht van patiënten worden toegevoegd aan hun gegevens.