Release note cVitals - iOS app 1.9 en webapp 2.8

FocusCura -

iOS App 1.9 (voor patiënten)

• Patiënten waarvan gemiddelde bloeddrukwaarden worden gemonitord, zien deze weekgemiddeldes nu ook in de app.
  • De grafieken van bloeddrukwaarden zijn verbeterd.
  • De profielpagina is vernieuwd. Dit om de pagina meer gebruiksvriendelijk te maken.

Web App 2.8 (voor zorgverleners)

• Toelichtingen bij een gecombineerde bloeddruk- en hartslagmeting worden niet meer dubbel gepresenteerd.
  • Het is nu mogelijk om alle openstaande meldingen van een patiënt in één keer af te handelen met de knop: "Alle meldingen afhandelen".
  • Wanneer een patiënt stopt met cVitals, willen we graag weten waarom: deze reden kan worden ingevoerd bij het stopzetten.
  • De welkom- en inlogpagina van cVitals zijn samengevoegd, zodat u sneller kan inloggen.

Web App 2.8 (voor patiënten)

• Patiënten waarvan gemiddelde bloeddrukwaarden worden gemonitord, zien deze weekgemiddeldes nu ook in de webapp.