Release note cVitals - iOS app 1.10 en webapp 2.9

FocusCura -

ThuisMeten heeft een nieuwe naam: cVitals. En het app-icoon heeft een nieuw ontwerp.

iOS App 1.10 (voor patiënten)

• De app is nu ook beschikbaar voor Zweedssprekenden
  • Er is een nieuw meetprogramma voor COPD patiënten in Zweden.
  • Bloeddrukmetingen gedaan met OMRON MIT-5 krijgen voortaan het tijdstip van meten meegestuurd.
  • De glucosedagcurve bestaat voortaan uit vier metingen. De eerste nuchter en de drie opvolgende na de maaltijd.

Web App 2.9 (voor zorgverleners)

• De web app is nu ook beschikbaar voor Engels- en Zweedssprekenden
  • Er is een nieuw meetprogramma voor COPD patiënten in Zweden.
  • Glucosewaardes bestaan voortaan uit nuchtere en niet nuchtere waarden. Zo kunnen ze elk met hun eigen drempelwaarden worden gemonitord.

Web App 2.9 (voor patienten)

• De web app is nu ook beschikbaar voor Engels- en Zweedssprekenden
  • Er is een nieuw meetprogramma voor COPD patiënten in Zweden