Ik hoor een echo tijdens beeldbellen vanaf mijn laptop

FocusCura -

Als ik videobel hoor ik op mijn laptop een echo of is het geluid verstoord. Dit komt omdat de microfoon en luidsprekers op uw laptop het geluid in uw browser verstoren.

In Google Chrome

Stap 1
Open uw browser Google Chrome

Stap 2
Klik op adresbalk en toets in: chrome://flags/#WebRtcUseEchoCanceller3 (of klik op deze link in uw browser Google Chrome)

Stap 3
Rechts naast de optie 'WebRTC Echo Canceller 3' klik op de lijst en selecteer 'Enabled'.

Stap 4
Herstart uw browser

Stap 5
Probeer nu nogmaals te videobellen en luister of het geluid goed is.