Error weegschaal

FocusCura -

iHealth Lite draadloze weegschaal

Gebruik op harde platte ondergrond – op vloerbedekking kan de weegschaal onjuist gewicht meten.

Batterijen: AAA (1.5 volt). Meldt de weegschaal Lo – dan zijn de batterijen (bijna) leeg en moeten vervangen worden.

Gebruik géén oplaadbare batterijen.

Afstand tussen weegschaal en iPad: werkt tot 5 meter, mits er geen elektromagnetische storing is.

Error meldingen

Er 0
De weegschaal kan mogelijk nnSolution niet initialiseren. Verwijder alle batterijen en doe deze na 1 minuut er weer in.

Er 1
De maximale meetgrens van ruim 181 Kg is overschreden.

Er4
Problemen met Bluetooth verbinding nn.Solution. Reset dit door de batterijen te verwijderen en er weer in te doen en weegschaal aan te zetten.

Er9
Het geheugen van de weegschaal kan niet verbinden met nn.Solution. Verwijder alle batterijen en doe deze na 1 minuut er weer in.

Er10
Probleem met update van de firmware. Probeer de My Vitals app weer te verbinden, wachte een minuut en herinstalleer de update.