Release note cVitals - iOS app 1.20

FocusCura -

Release datum: 8 februari 2018

• Om de gebruikerservaring te verbeteren is er gekozen voor een nieuwe en gemakkelijkere manier om apparaten te verbinden en metingen te doen. De nieuwe ontwikkelingen zijn zichtbaar bij het meten van gewicht en bij de activiteiten meter.
  • De de OMRON HEM 9210 haalt nu alleen de laatste meting op (ipv de oudste meting).
  • We hebben een aantal bugs opgelost die de algemene betrouwbaarheid van de app verbeteren.