Log in met een computer of laptop

FocusCura -

Op een computer of laptop

Stap 1
Ga met een geschikte browser naar https://ccontact.focuscura.com/

Stap 2
Vul uw e-mailadres in klik op 'Volgende'.

Stap 3
U ontvangt een e-mail met een code. Vul de code in en klik op 'Volgende'

Stap 4
U wordt ingelogd en cContact wordt geladen. Wacht tot het scherm klaar is met laden.

Inloggen voor de eerste keer?

Stap 5:
Lees 'Privacy en beveiliging' zorgvuldig door. Klik vervolgens op 'Ik ga akkoord'.

Stap 6:
Maak een Profiel en klik op 'Volgende'.

Stap 7:
Maak het voor anderen makkelijk om u te herkennen door een profielfoto toe te voegen en klik op 'Volgende'.

Stap 8:
Geef toestemming voor het gebruik van uw camera en klik op 'Geef toestemming'. Geef toestemming voor het gebruik van uw microfoon en klik op 'Geef toestemming'.

Stap 9: Geef Cisco voor het gebruik van videobellen en klik op 'Accept'.

Geen e-mail ontvangen?

Wanneer u na 5 minuten wachten geen e-mail heeft ontvangen klik dan op 'Stuur een nieuwe code'.

Ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op.