Hoe kan ik inloggen op Web?

FocusCura -

Ga met een geschikte browser naar https://ccontact.focuscura.com/ om in te loggen.

Stap 1: vul uw e-mailadres in klik op Volgende

Stap 2: U ontvangt een e-mail met een code. Vul de code in en klik op Volgende

Stap 3: U wordt ingelogd en cContact wordt geladen. Wacht tot het scherm klaar is met laden.

U bent klaar.

Inloggen voor de eerste keer?

Als u voor de eerste keer zich aanmeld voor cContact dan wordt u een aantal vragen gesteld:

Stap 4: Lees 'Privacy en beveiliging' zorgvuldig door. Klik vervolgens op Ik ga akkoord

Stap 5: Maak een Profiel en klik op Volgende

Stap 6: Maak het voor anderen makkelijk om u te herkennen door een profielfoto toe te voegen en klik op Volgende

Stap 7: Om te kunnen beeldbellen, vragen wij u toestemming te geven voor het gebruik van de camera en microfoon in uw computer. Geef toestemming voor uw camera en microfoon.

Stap 8: Klik op Accept om Cisco Spark toestemming te geven om uw account te activeren.

Geen e-mail ontvangen?

Wanneer u na 5 minuten wachten geen e-mail heeft ontvangen klik dan op Stuur een nieuwe code.

Ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op.